Kræmmermarked

Sjællands bedste marked!

Jægerspris Marked byder på en facadelængde på over en kilometer fordelt på flere “gader” og hører markedet til blandt landets absolut bedste. Det er da muligt, at der findes Kræmmermarkeder, der er større, men stemningen og miljøet ved Jægerspris Marked sætter sit festlige præg helt op til sidste stade i den fjerneste krog af markedet! En snak med de forskellige kræmmere afslører, at dét her simpelthen er deres livsstil – de kan ganske enkelt ikke undvære den specielle stemning, der hersker i kræmmermiljøet. Jægerspris Kræmmermarked vil være værdsat blandt kræmmerne når de kommer hér, skal de føle at de kommer “hjem”. Og de kommer fra hele landet. Mange har allerede bestilt pladsen fra sidste år og mange har vi måttet sige nej til på grund af pladsmangel.

Book en stand

Udfyld formularen nedenfor for at booke en stand. Hvis du har spørgsmål, så ring på telefon 20 14 85 42  eller på mail [email protected] Jeg gør opmærksom på at der kun er plads til 2 kræmmere med slagtervarer herunder flæskesværd og 2 kræmmere med massagestole og lign. 2 kræmmere med magnetsmykker.

Stadepriser: 150 kr. pr. facademeter for alle dage. Strøm som er obligatorisk 200 kr. pr. stade1 dags søndagsmarked kun salg af private. Der må kun sælges gamle eller brugte ting 3 x 3 meter 300 kr.